Tarieven & vergoedingen

Vergoeding

Voor een overzicht van vergoedingen, klik hier. Check het altijd nog even bij uw verzekering na. Ik ben aangesloten bij de NVAGT (lidnr. 315) en voor Prolife bij de NVVCH (lidnr. 177) en het keurmerk christelijke zorg.

Zakelijke coaching/training en groepstherapie: op aanvraag.
In toenemende mate blijken werkgevers en hun verzekeraars bereid de kosten te vergoeden wanneer u niet kunt werken.

Therapie

Individuele € 95,00 per uur, relatietherapie € 47,50 p.p per uur.

Betalingsvoorwaarden

De nota dien je te voldoen op rekeningnummer NL67 INGB 0007 8029 49 t.n.v. Gestaltnet onder vermelding van client- en notanummer binnen 14 dagen. Vergoeding kunt u daarna bij uw verzekeraar aanvragen.
In overleg is gespreide betaling mogelijk! 

Annuleren

Therapie: Bij verhindering kan een afspraak kosteloos worden afgezegd, mits 48 uur van te voren. Binnen 48 uur wordt de helft en binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht ongeacht de reden.

Eigen verantwoordelijkheid

Deelname aan therapie geschiedt op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Door met therapie te beginnen verklaar je dat je akkoord bent met dit uitgangspunt.

Mailinglist

Je gegevens worden door Gestaltnet gebruikt om je op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. Indien je daar geen prijs op stelt dan horen we dat graag via een email.

Lidmaatschappen en AGB-codes

Gestaltnet is lid van de NVAGT (lidnr 315), de EAGT, de NAP (regnr. 580), de EAP, VCW en de NVVCH (lidnr 177).
Zowel mijn praktijk als ikzelf ben in bezit van AGB-codes, geregistreerd bij Vectis.
In bezit van certificaat Keurmerk Christelijke Zorg 

Beroepscode

Leden van de NVAGT zijn verplicht zich te houden aan de beroepscode van de NVAGT. Als u hier klikt, kunt u deze inzien. Wanneer je een klacht wilt indienen, kun je contact opnemen met het secretariaat van de NVAGT.

Klachtenregeling

Klik hier voor onze klachtenregeling.