Henk Catsburg (1959)

Tijdens een moeilijke periode van mijn leven ben ik in contact gekomen met een gestalttherapeut. Ik ervaarde het als heel bijzonder om mezelf weer terug te vinden en meer inzicht in mezelf te krijgen. Om van geleefd worden naar leven te gaan. Daarom ben ik de vierjarige opleiding tot gestalttherapeut gaan volgen. Hiernaast heb ik vier jaar gestudeerd aan de Nederlands Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik mijn Europees Certificaat voor Psychotherapie (ECP) heb behaald. Bij BivT de opleiding EMDR practitioner. En bij stichting contextueel pastoraat de opleiding Contextueel Hulpverlener. Mijn basisopleiding is de studie theologie aan de universiteit van Utrecht en Brussel.

In therapie wil ik graag een stukje meelopen met anderen, die zijn vastgelopen op hun levensweg. Je kunt persoonlijk, in je relatie, op je werk of in je geloof/zingevingsvragen vastlopen en jezelf kwijtraken. Hulp vragen voelt kwetsbaar. Maar het is wel een stap naar groei en ontwikkeling van je leven. Een investering in en voor je leven! Zoeken naar bevrijding van wat je gebonden houdt. Dat kan van alles zijn. En vanuit vrijheid jezelf verbinden met wat en wie je wilt.
Naast mijn werkervaring als predikant, vanaf 1986, heb ik gedurende 5 jaar als docent gewerkt aan een middelbare school. Sinds 2005 werk ik ook als geestelijk verzorger in een verpleeghuis en ben ik begonnen in mijn praktijk.
Om scherp te blijven in mijn praktijk maak ik deel uit van zowel een supervisie- als intervisiegroep.
Basis en uitgangspunt van mijn leven en werk is mijn levende relatie met God. Van hieruit sta ik open om hulp te bieden aan ieder, die daar om vraagt.

Erkend door zorgverzekeraars. De Praktijk neemt deel aan de Visitatieregeling van de beroepsvereniging NVAGT, conform de vereisten van de NAP (Nederlandse Associatie voor Psychotherapie). En ik ben in het bezit van het keurmerk christelijke zorg. 
Zowel mijn praktijk als persoonlijk heb ik een AGB code, geregistreerd bij Vectis.
KvK nummer: 53564014 BTW nummer: NL001242992B58