Relatietherapie

Een relatie opbouwen en onderhouden vergt veel creativiteit en hard werken, want er zijn altijd verschillen tussen partners. Deze verschillen kunnen verrijkend zijn, maar ze kunnen ook zorgen voor irritaties en ruzies. Als je merkt dat conflicten en teleurstellingen steeds terugkeren en de creativiteit om je relatie te laten groeien, stagneert, kun je relatietherapie overwegen. Gestaltnet.nl biedt relatietherapie in Goes, Zeeland. 

Herken je je in een van de volgende situaties?

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Een liefdesrelatie is een hechtingsrelatie. De ander is namelijk heel belangrijk voor je en betekent heel veel voor je. Je kunt elkaar echter ook emotioneel beschadigen. In therapie onderzoeken we communicatie- en gedragspatronen die voor verwijdering zorgen, welke emoties en hechtingsbehoeften hier onderliggen. We werken aan een veilige basis van vertrouwen om moeilijke dingen te bespreken. Het maakt dat je bereikbaar bent voor de ander en laat je verbinding ervaren.

Relatietherapie volgens EFT heeft een hoge slagingspercentage!
Meer informatie over EFT vind je op de website van EFT-Nederland, www.eft.nl.

Een crisis

Soms heb je in je relatie een crisis. Geen relatie ontkomt daar aan. Dat voelt zwaar. Zeker als er een derde in de relatie is gekomen. Een crisis in een relatie is tegelijk een kans! Een kans om daar samen hechter en sterker uit te komen! Het is belangrijk om die kans daar samen voor te gebruiken. En je zult ook ervaren dat het bij draagt aan je persoonlijke ontwikkeling.
Relatietherapie is daarbij een goede hulp.
Wie van een crisis niet leert loopt de kans dat eenzelfde crisis zich op enig moment weer herhaalt. In je huidige of in je nieuwe relatie. En dat wil je toch niet?

Afspreken

Relatietherapie is zowel samen als persoonlijk een ontwikkelingsstap zetten. Een investering in de kwaliteit van je leven! Als het bovenstaande je aanspreekt, nodigen we je uit voor een oriƫnterend gesprek. Jij hebt dan de gelegenheid om te vertellen, wat je zoekt. We proberen samen helder te krijgen wat je vraag is. Je kan dan een indruk krijgen van onze manier van werken.

Waar?

Relatietherapie wordt gegeven in Goes (Zeeland).