Relatiecursus 'Houd me vast'

De Houd Me Vast training is eigenlijk een cursus voor iedereen, die meer aandacht in zijn relatie wil. Als je meer diepgang aan je relatie wilt geven, als je relatie niet meer is, zoals het was, als je meer contact met je partner zou willen, dan is de relatiecursus 'Houd me vast' een echte aanrader!

De EFT-cursus 'Houd me vast' is goed voor paren die het gevoel hebben dat hun relatie stil is gaan staan. Alles gaat zoals het altijd gaat. Je bent beiden druk en tijd voor elkaar schiet er bij in. Dat maakt het minder makkelijk om met elkaar over moeilijke dingen te praten, intimiteit te delen, gevoelens te delen.

Het Houd met Vast programma is ontwikkeld door Sue Johnson. Ze heeft haar programma ontwikkeld door jarenlang de ontwikkeling van paren te volgen. Hieruit is haar krachtige en succesvolle relatietherapie uit voortgekomen: de EFT (emotionally Focused Therapy).

Elke relatie is uniek, maar gehoorzaamt aan dezelfde basiswetten, die in onze menselijke natuur zijn ingebouwd. We hebben allemaal dezelfde behoefte aan basisveiligheid in onze relatie. Deze basiswetten worden uitgelegd en je ziet aan de hand van video's hoe dat in een relatie werkt. Sinds december 2018 is er nieuw nederlands videomateriaal ontwikkeld. In tweetallen, samen met je man/vrouw, bespreek je daarna hoe dat bij jullie werkt aan de hand van verschillende opdrachten.

Ook als het vertrouwen onder druk staat of geschaad is, leer in je in deze cursus hoe vertrouwen weer kan groeien. Dat is nodig om te kunnen geven en ontvangen.

Deze cursus kun je samen met je partner volgen, niet in groepsverband, in 8 keer een uur. 
De volgende onderwerpen komen aan de orde: Door deze cursus te volgen zul je jezelf meer aan je partner verbonden voelen. Je zult weer ervaren dat je contact hebt.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen.

Kijk ook eens naar dit filmpje waarin een echtpaar vertelt over hun ervaringen tijdens de 'Houd me Vast' cursus.